Chroomvrije en Chroomarme Meisjesschoenen

Het is zeer vervelend dat je dochter allergisch is aan chroom en dat maakt het moeilijk om de geschikte schoenen voor haar te vinden. Chroom is niet alleen slecht voor je dochters gezondheid maar ook voor de natuur. Wij bieden daarom chroomvrije/arme meisjesschoenen aan. Bij deze schoenen is het leder niet meer gelooid met chroom maar op natuurvriendelijke basis. Geen sprake meer van contactallergie dus. Ervaar je toch nog een reactie? Ga dan na of je dochter allergisch is voor de gebruikte lijm want ook dit steekt steeds vaker de kop op. Je kan bij ons ook kiezen voor lijmvrije- of meisjesschoenen met lijm op waterbasis.
We geven nog graag mee dat stoffen, synthetische en imitatileren meisjesschoenen ook een mooi alternatief kunnen zijn. Chromaat is een zoutverbinding van het metaal chroom. Deze stof wordt onder andere gebruikt bij het looien van het leder voor schoenen. Mensen met een contactallergie voor chromaat kunnen dus irritaties ondervinden bij het dragen van lederen schoenen. Door het zweten heeft men vaak enkel in de zomer last van deze allergie. Je kan dus beter niet met blote voeten in leren schoeisel lopen omdat door het zweten het chromaat uit het leer vrijkomt.

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Schoenen voor Meisjes Online Bestellen

Heb je jouw favoriete schoenen voor meisjes gevonden? Bestel ze vandaag nog voor 22u online, dan kunnen ze de volgende werkdag al bij jou zijn (zie op artikelpagina per maat naar de juiste leveringsdatum). De verzending van je pakje is bovendien volledig gratis, met uitzondering van avond- en zaterdagleveringen. Je kan je favoriete item snel en eenvoudig bestellen door middel van alle gangbare betaalmethodes en kies waar en wanneer je pakketje geleverd wordt. Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw schoenen voor meisjes binnen de 14 dagen na ontvangst volledig gratis én makkelijk retour sturen. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om onze klantendienst te contacteren want zij staan je met plezier 7/7 te woord om al jouw vragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen!

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat