Chroomvrije en Chroomarme Meisjesschoenen

Het is zeer vervelend dat je dochter allergisch is aan chroom en dat maakt het moeilijk om de geschikte schoenen voor haar te vinden. Chroom is niet alleen slecht voor je dochters gezondheid maar ook voor de natuur. Wij bieden daarom chroomvrije/arme meisjesschoenen aan. Bij deze schoenen is het leder niet meer gelooid met chroom maar op natuurvriendelijke basis. Geen sprake meer van contactallergie dus. Ervaar je toch nog een reactie? Ga dan na of je dochter allergisch is voor de gebruikte lijm want ook dit steekt steeds vaker de kop op. Je kan bij ons ook kiezen voor lijmvrije- of meisjesschoenen met lijm op waterbasis.
We geven nog graag mee dat stoffen, synthetische en imitatileren meisjesschoenen ook een mooi alternatief kunnen zijn.

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Chromaat is een zoutverbinding van het metaal chroom. Deze stof wordt onder andere gebruikt bij het looien van het leder voor schoenen. Mensen met een contactallergie voor chromaat kunnen dus irritaties ondervinden bij het dragen van lederen schoenen. Door het zweten heeft men vaak enkel in de zomer last van deze allergie. Je kan dus beter niet met blote voeten in leren schoeisel lopen omdat door het zweten het chromaat uit het leer vrijkomt.
Heb je een keuze kunnen maken maar heb je toch nog een vraag? Contacteer onze klantenservice collega's die je professioneel te woord zullen staan.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat