Chroomvrije en Chroomarme Jongensschoenen

Is je zoon allergisch aan chroom dan is het vast moeilijk om geschikte schoenen te vinden. Omdat onze leveranciers hier meer en meer iets aan willen doen hebben wij de mogelijkheid om onze klanten volledig chroomvrije/arme jongensschoenen aan te bieden. Bij deze schoenen maakt de producent gebruik van natuurvriendelijke producten om het leer te looien en mijden ze dus chromaat wat zeer vervuilend is. Chroomvrije schoenen zijn dus beter voor je gezondheid én voor het milieu! Ook goed om weten: alle imitatieleren, stoffen en synthetische schoenen zijn chroomvrij. Vertoont je zoon na het dragen van chroomvrije schoenen nog steeds een allergische reactie? Ga dan zeker na of hij ook allergisch is aan de lijm en schakel eventueel over op jongensschoenen met lijm op waterbasis of lijmvrije schoenen. Last van contactallergie, bekijk dan hier ons volledig aanbod chroomvrije/arme jongensschoenen.

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Chromaat is een zoutverbinding van het metaal chroom. Deze stof wordt onder andere gebruikt bij het looien van het leder voor schoenen. Mensen met een contactallergie voor chromaat kunnen dus irritaties ondervinden bij het dragen van lederen schoenen. Door het zweten heeft men vaak enkel in de zomer last van deze allergie. Je kan dus beter niet met blote voeten in leren schoeisel lopen omdat door het zweten het chromaat uit het leer vrijkomt.
Koop online je favoriet en laat je bestelling gratis versturen. Nog vragen? Contacteer onze klantendienst. Ze staan je met alle plezier en deskundig te woord.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat