Chroomvrije en Chroomarme Herenschoenen

De ideale schoen vinden die zowel een trendy design heeft als comfortabel aanvoelt, is moeilijk als je last hebt van een chroomallergie. Wij bij Schoenen Torfs reiken je daarom een oplossing aan in de vorm van een uitgebreide collectie chroomvrije en chroomarme herenschoenen. Hier vind je tal van modellen in diverse materialen en kleuren, waarbij het leer niet gelooid werd met chroom maar op een natuurvriendelijke manier. Op die manier is er minder schade voor zowel je gezondheid als het milieu. Andere materialen als stof, imitatieleer of synthetische materialen kunnen ook een goede oplossing zijn. Een ander frequent voorkomende allergie is een lijmallergie, en ook in deze situatie kun je je gading vinden in de collectie schoenen met lijm op waterbasis. Heb je last van contactallergie, bij ons ben je aan het juiste adres voor een mooi aanbod chroomvrije/arme herenschoenen.

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

We vermelden ook graag dat we geen verzendkosten aanrekenen bij levering in België en Nederland. Zijn je schoenen toch niet wat je gehoopt had, weet dan dat je ze gratis kan terugsturen en daarbij kan kiezen voor een tegoedbon of terugbetaling. Heb je nog vragen? Stel ze aan onze klantendienst, ze helpen je graag verder!
Chromaat is een zoutverbinding van het metaal chroom. Deze stof wordt onder andere gebruikt bij het looien van het leder voor schoenen. Mensen met een contactallergie voor chromaat kunnen dus irritaties ondervinden bij het dragen van lederen schoenen. Door het zweten heeft men vaak enkel in de zomer last van deze allergie. Je kan dus beter niet met blote voeten in leren schoeisel lopen omdat door het zweten het chromaat uit het leer vrijkomt.

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat