Merk

Grote Schoenmaten voor Dames

Wij worden groter, onze voeten ook... De gemiddelde voet meet nu ongeveer 2 maten groter dan in de jaren '70. We moeten zorg dragen voor onze voeten en dat begint bij een slimme keuze van de juiste schoen. Bij Schoenen Torfs erkennen we de tendens en doen we er nog een schepje bovenop: het assortiment grote schoenmaten voor dames wordt steeds ruimer, aantrekkelijker en modieuzer! Trendy en comfortabele damesschoenen in grote schoenmaten hoeven niet langer onbereikbaar te zijn.
Op deze pagina vind je ons assortiment met een ruim aanbod aan topmerken; beschikbaar t.e.m. maat 44 en sommige modellen zelfs in maat 45!

  • Aantal per pagina
  • Sorteer op

Schoenen, Accessoires maat 42, 42.5, 43, 43.5, 44, 44.5, 45 voor Dames Online Bestellen

Heb je jouw favoriete schoenen, accessoires maat 42, 42.5, 43, 43.5, 44, 44.5, 45 voor dames gevonden? Bestel ze vandaag nog voor 22u online, dan kunnen ze de volgende werkdag al bij jou zijn (zie op artikelpagina per maat naar de juiste leveringsdatum). De verzending van je pakje is bovendien volledig gratis, met uitzondering van avond- en zaterdagleveringen. Je kan je favoriete item snel en eenvoudig bestellen door middel van alle gangbare betaalmethodes en kies waar en wanneer je pakketje geleverd wordt. Is je aankoop niet naar wens? Geen probleem, want bij ons kan je jouw schoenen, accessoires maat 42, 42.5, 43, 43.5, 44, 44.5, 45 voor dames binnen de 14 dagen na ontvangst volledig gratis én makkelijk retour sturen. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om onze klantendienst te contacteren want zij staan je met plezier 7/7 te woord om al jouw vragen te beantwoorden en je verder op weg te helpen!

Deze schoenen / accessoires heb je reeds bekeken


Live
chat